Twisted Sisterin hitin luvatta ominut poliitikko heitti Dee Sniderille lauluhaasteen – ”Antaa fanien päättää, kumpi versio on parempi”

Asia kunnossa.
11.1.2019 09:54

Australialaisen poliitikon ja Twisted Sisterin kädenvääntö We’re Not Gonna Take It -kappaleen luvattomasta käyttämisestä saa yhä kummallisempia piirteitä.

Koko hommahan lähti siis siitä, kun oikeistopoliitikko Clive Palmer nappasi Twisted Sisterin hittikappaleen, vaihtoi siihen oman sanat ja lätkäisi sen sitten puolueensa tv-mainokseen mitään lupia kysymättä. Laulaja Dee Snider ja kitaristi Jay Jay French reagoivat asiaan sanoutuen poliitikon toimista irti ja uhkaamalla oikeusjutulla, mikäli Palmer ei lopeta biisin luvatonta käyttöä tai vähintäänkin maksa tarvittavia lisenssimaksuja. Tähän Palmer vastasi omistavansa itse kirjoittamansa sanoituksen tekijänoikeudet ja käyttävänsä biisiä sen varjolla. Hän myös kielsi muusikoita ”työntämästä nokkaansa Australian asioihin”.

Lisäksi Palmer haukkui tammikuun lopulla Australian-kiertueelle lähtevää Snideria kuitaten tämän kommentit ”vanhan rokkarin yritykseksi boostata kehnoa lipunmyyntiä” ja vaati jopa kiertueen peruuttamista. Nyt Palmer on kuitenkin kääntänyt kelkkansa (tai tajunnut lypsää riita-asiasta saatavaa näkyvyyttä viimeiseen pisaraan) ja toivottaa Sniderin tervetulleeksi haastaen miehen laulukaksintaisteluun.

”Nousen mielelläni lavalle Dee Sniderin kanssa laulamaan minun Australia’s Not Gonna Cop It -versiota hänen versiotaan vastaan. Antaa fanien päättää, kumpi versio on parempi”, Palmer tviittasi.

Snider vastasi Palmerille Twitterin välityksellä ja kieltäytyi jyrkästi haasteesta kutsuen poliitikkoa lisäksi alhaiseksi varkaaksi ja huijariksi.

”Ensin haluat vetää viisumini takaisin, nyt haluat nousta kanssani lavalle? Tiesin että olet piilofani… Ei!” Snider jyrähtää.

Lisää luettavaa