Australialaispoliitikko teki oman version Twisted Sisterin biisistä ja käytti sitä mainoksessa – Dee Snider ja Jay Jay French älähtivät

https://www.youtube.com/watch?v=4xmckWVPRaI

Twisted Sisterin megahitti We’re Not Gonna Take It on suosittu kappale, jota käytetään milloin minkäkin kampanjan tunnarina. Sitä ovat käyttäneet myös monet poliitikot, kuten muun muassa presidentti Donald Trump.

Nyt kappaleen on kirjaimellisesti ottanut omakseen australialainen oikeistopoliitikko Clive Palmer, jonka lyhyessä kampanjamainoksessa soi kyseinen kappale, mutta muutetuilla sanoituksilla. Mainosta on levitetty muun muassa Youtubessa ja Facebookissa, voit katsoa sen tuosta alta.

Twisted Sisterin fanit saattoivat tapauksen myös kitaristi Jay Jay Frenchin sekä laulaja Dee Sniderin tietoon ja molemmat sanoutuivat irti ”Make Australia Great Again” -slogania käyttävän Palmerin kampanjasta. Molemmat myös lisäsivät ottavansa yhteyttä lakimiehiinsä ja ryhtyvänsä toimenpiteisiin.

”Twisted Sister ei tue australialaispoliitikko Clive Palmeria. Emme ole koskaan kuulleetkaan hänestä, emmekä ole tienneet uudelleenkirjoitetun kappaleemme käyttämisestä. Emme saa siitä rahaa ja tutkimme, miten voimme estää sen”, kommentoi French Twitterin välityksellä.

”Ei, emme tue Palmeria! Olemme yhteydessä lakiosastoomme ja jos se ei auta… Olen pian siellä ja hoidan homman itse!” kommentoi puolestaan Snider, joka on lähdössä Australian-kiertueelle tammikuun lopussa.

Australian Broadcasting Company tavoitti kiistellyn ja värikkään poliitikon asian tiimoilta ja tämä kertoi tekstiviestitse kirjoittaneensa uudet sanat itse ja omistavansa niiden tekijänoikeudet. Palmer sanoo, etteivät bändin lakimiehet ole ottaneet häneen yhteyttä ja kyseessä on vain vanhojen rokkarien huomionhakua, koska ”he eivät myy tarpeeksi lippuja keikoilleen”.

”Mikäli [Twisted Sister] yrittää käyttää minun sanojani biiseissään, en epäröi ryhtyä lakitoimiin heitä vastaan. Ulkomaalaisina heidän pitäisi pysyä kaukana Australian sisäpolitiikasta”, Palmer kommentoi puolestaan Sydney Morning Heraldille.