Tylyt potkut saanut Slayer-rumpali sivaltaa: Ilman minua bändiä ei olisi edes perustettu

Slayerista vähän yli vuosi sitten pihalle lentänyt (lue aiheesta täällä) Dave Lombardo oli äskettäin Planet Moshin haastateltavana. Rumpali latasi suhteellisen ison laidallisen entisiä bändikavereitaan, siis kitaristi Kerry Kingiä ja basistilaulaja Tom Arayaa, kohtaan.

– Tom ei ilmestynyt Jeff Hannemanin muistotilaisuuteen. Se oli minulle melkoinen shokki! Kingin itsekeskeiset kommentit tulivat myös yllätyksenä – en tunnistanut Jeffiä Kerryn kertomuksista, Lombardo sanoo.

Ison osan Slayerin kuuluisimmista biiseistä säveltänyt Jeff Hanneman menehtyi viime toukokuussa. Soundi kirjoittaa kitaralegendan menehtymisestä täällä.

Planet Mosh kysyy myös Lombardon ja Slayer-miesten mahdollisista nykyisistä väleistä. Vastaus on mahdollisimman selvä: ”Sadly, non-existent!”

Rumpali ihmettelee myös Arayan kommenttia, jonka mukaan ”Lombardo oli Slayerissa vain töissä eikä hän edes ollut yhtyeen varsinainen jäsen”.

– Tuollainen on äärimmäisen kuvottavaa. Jotenkin Tom on onnistunut unohtamaan senkin, että minä lähestyin aikoinani Kerryä ja ehdotin Slayerin perustamista. Jos en olisi tehnyt tuota aloitetta niin Slayeria ei olisi edes olemassa!

Tällaista se oli Slayerin kulta-aikoina: