Isä selvitti koululle, miksi tytär myöhästyi aamulla – syynä Pomon keikka

"Todennäköisyys sille, että olen eronnut klo 17 mennessä on 50:50."

New Yorkin Saratoga Springsissä asuva Patrick A. Pipino päätti sanoa suoraan asian, jonka kaltaista huoltajista häveliäämmät mitä luultavimmin kaunistelisivat. Mies nimittäin päätti kertoa täydellisen rehellisen syyn sille, miksi hänen 12-vuotias tyttärensä oli tiistaiaamuna myöhästynyt koulusta.

Syy oli toki myös ylpeydenaihe sinänsä: Pipinon tyttäret Isabelle (12 vuotta) ja Sarah (7 vuotta) olivat edellisiltana olleet todistamassa itsensä Bruce Springsteenin & The E Street Bandin konserttia Times Union Centerissä Albanyssa yhdessä isänsä kanssa.

– Eilisiltana Isabelle onnistui näkemään Bruce Springsteenin & The E Street Bandin Albanyssa, Pipino muotoili koululle lähettämänsä kirjeen alussa ja jatkoi:

– Tämä ei välttämättä vaikuta hyvältä selitykseltä, mutta oletteko koskaan miettineet, kuinka moni lapsi myöhästyisi, tai jäisi kokonaan pois koulusta, jos Jumala yhtäkkiä päättäisi ilmestyä? Maanantai-iltainen oli jotakin sellaista.

Mitä ilmeisimmin Pipino ei ollut maininnut kynäilemästään viestistä samassa koulupiirissä työskentelevälle opettaja-vaimolleen:

– Todennäköisyys sille, että olen eronnut klo 17 mennessä on 50:50, Pipinon kerrotaan todenneen Facebookissa myöhemmin samaisena tiistaina.

Pipinon tyttärensä koululle osoittaman lappusen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.