Uuden soololevyn julkaissut Pearl Jam -nokkamies itsensä Bruce Springsteenin jututettavana – katso video

Kaksikko keskusteli Eddie Vedderin uudesta Earthling-levystä ja sen takana olevasta luovasta prosessista.
17.2.2022 12:15

Pearl Jam -nokkamies Edde Vedder julkaisi 11.2. soololevyn Earthling. Nyt Vedderin Youtube-kanavalla on julkaistu puolituntinen video, jossa laulaja keskustelee uudesta levystään pitkän kaavan kautta. Ja juttukaverina Vedderillä on kaiken kukkuraksi itse Bruce Springsteen. Haastattelu, joka on kuvattu Springsteenin farmilla New Jerseyssä ja sai ensiesityksensä Amazon Livessä viikko sitten, on katsottavissa tuossa yllä.

Earthling on Vedderin kolmas sooloalbumi ja ensimmäinen sitten vuoden 2011 Ukulele Songs -levyn. Vedderin lisäksi levyllä musisoivat ex-Red Hot Chili Peppers -kitaristi Josh Klinghoffer, Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smith sekä levyn tuottajanakin toiminut Andrew Watt. Lisäksi levyllä on mukana lukuisia vierailijoita kuten Ringo Starr, Stevie Wonder ja Elton John.

Vedderiä ja Springsteeniä kuultiin yhdessä puolestaan viime vuonna Tom Morellon (Rage Against the Machine, Audioslave, Prophets of Rage) The Atlas Underground Fire -albumilla, jolla kaksikko oli yhdessä tulkitsemassa AC/DC:n Highway to Hell -klassikkoa. Kuuntele tästä, miten Vedder, Springsteen ja Morello tästä suoriutuivat.

 

Lisää luettavaa