Rage Against the Machine -kitaristi värväsi Bruce Springsteenin ja Eddie Vedderin tulkitsemaan AC/DC-klassikkoa – kuuntele tästä

Tom Morello.

Rage Against the Machine -kitaristi Tom Morello tarjoilee ensimaistiaista tulevalta The Atlas Underground Fire -albumiltaan.

Mies on hankkinut AC/DC:n Highway to Hell -klassikon tulkinnalle mukaan melkoisen nimekkään kaksikon, sillä kappaleella kuullaan niin Pearl Jam -nokkamies Eddie Vedderiä kuin Bruce Springsteeniäkin.

”Versiomme Highway To Hellistä nostaa hattua AC/DC:lle, mutta Bruce Springsteenin ja Eddie Vedderin kanssa, tuoden tämän legendaarisen kappaleen tulevaisuuteen”, Morello kommentoi. ”Yksi kaikkien aikojen suurimmista rock’n’roll-kappaleista kahden suurimman rock’n’roll-laulajan laulamana. Ja sitten heitän sekaan tilutussoolon. Kiitos ja hyvää yötä.”

Lokakuun 15. päivä ilmestyvällä The Atlas Underground Fire -albumilla vierailevat Vedderin ja Springsteenin lisäksi Bring Me the Horizon, Phem, Damian Marley, Sama’ Abdulhadi, Mike Posner ja monia muita.

Kuuntele Highway to Hell alta.