Uusi Amorphis-levy on keskuudessamme – katso sen kunniaksi uusi video, jolla esiintyy sangen ilahduttava vieras

18.5.2018 12:37

Amorphisin uusi albumi Queen of Time on nyt julki, hyvä! Yhtye juhlistaa tuotostaan julkaisemalla samaan hengenvetoon musiikkivideon, jossa on vähän enemmän yritystä kuin nykymallisessa ”kuvataan älypuhelimella jotain mitä mieleen juolahtaa” -peruskonseptissa. Katso Pekka Haran ohjaama teos ylempää, mukana seikkailee myös iki-ihana Anneke Van Giersbergen!

Amongst Stars osoittautui yhdeksi levyn vahvimmista biiseistä. Kappale ei ollut kaikkein helpoin työstää. Yritimme monia erilaisia sovituksia esituotannossa, ja lopulta aputuottaja Per Aldeheim keksi idean näistä lauluraidoista ja siitä, että biisi voisi olla duetto”, Esa Holopainen kirjoittaa bändin Facebook-tiedotteessa ja jatkaa:

”Meillä on ollut etuoikeus työskennellä Anneken kanssa aikaisemminkin, joten oli selvää, että pyytäisimme häntä jeesaamaan kappaleen kanssa. Kuten kaikki tietävät, hänellä on uskomaton lauluääni, ja häntä suorastaan ympäröi positiivinen aura. Lopputuloksena saimme kauniin ja tarttuvan dueton, jolla molemmat laulajat pistävät parastaan.”

Lisää luettavaa