Uusnatsi pukeutui Charlottesvillessä Johnny Cash -paitaan – laulajaikonin perhe kommentoi näkemäänsä vihaisella viestillä

Uusnatsit ovat myrkkyä yhteiskunnallemme, Rosanne Cash kirjoittaa.

Charlottesvillessä järjestetyssä äärioikeistolaisten mielenosoituksessa näkyi yhden osallistujan päällä Johnny Cash -paita. Tämä innoitti Cashin vanhimman tyttären Rosannen julkaiseman aiheesta pitkän viestin sosiaalisessa mediassa.

Viestissä ei jätetä arvailun varaa sen suhteen, mitä mieltä Cashin perhe on siitä, että heidän isänsä yhdistetään uusnatsien toilailuihin. Lisäksi Rosanne kertoo seikkaperäisesti, mitä mieltä hänen isänsä oli tuollaisista asioista.

”Johnny Cash oli mies, jonka sydän sykki rakkauden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tahtiin. Hän sai ihmisoikeuspalkintoja muun muassa juutalaisjärjestöiltä ja YK:lta. Hän puolusti Amerikan alkuperäisasukkaisen oikeuksia, vastusti Vietnamin sotaa sekö toimi köyhien ja vankien äänenä”, Rosanne Cash kirjoittaa.

”Lisäksi hän oli mukana organisaatiossa, jonka ainut päämäärä oli estää aseellista väkivaltaa lasten keskuudessa. Pasifismi ja isänmaallisuus olivat hänen määrittäviä ominaisuuksiaan. Hän olisi kauhuissaan hänen nimensä yhdistämisestä vihaa ja vainoa kannattaviin liikkeisiin.”

Rosanne Cash kutsuu Charlottesvillessä marssineita uusnatseja ”myrkyksi yhteiskunnallemme” ja ”loukkaukseksi jokaista amerikkalaista toisen maailmansodan sotasankaria kohtaan”. Hän lisää isänsä aina kannustaneen lapsiaan valitsemaan rakkauden vihan sijaan.

Lue koko Rosannen viesti alapuolelta. Viesti selvä!