Uutta Litku Klemettiä! Kuuntele ja katsele T-paitakelit

Ensimmäinen näyte ensi kevään Litku-albumilta. Hyvä on!

https://www.youtube.com/watch?v=wR6_1XqX4wU

Litku Klemetti julkaisee keväällä 2018 toisen soololevyn. Se on ilouutinen jos mikä! Johan tuo Juna kainuuseen alkaakin olla kuunneltu puhki.

Ja hienoa musiikkiahan sieltä on taas tulossa, ainakin jos nyt julkaistu T-paitakelit (video tuossa yläpuolella jos et huomannut) antaa yhtään osviittaa. Mainio biisi, joka yhdistelee 70-lukulaista iskelmärockia ja jännää psykedeliaa. Ariel Pink tuosta hienosta loppuhuuruilusta tulee minulle mieleen.

Tosin Litku itse sanoo Facebookissa että biisin loppupuoli ei ehkä päädy levylle. Toivottavasti päätyy!

– Tein tämän biisin huhtikuussa t-paitakelejä odottaessa ja vähän pelätessä. Kuvasimme videota keikkamatkoilla monitaiteilija Kalevi Suopursun lahjoittamalla vhs-kameralla aina apeasta keväästä heinäkuulle, jolloin teepaitapäivistä sitten hurmioiduttiin. Video on siis kaksiosainen ja voi olla ettei loppupuolisko päädy levylle. Video on inspiroitunut autossa istumisesta. Jos jotain, niin sitä olemme saaneet viimeisen vuoden aikana tehdä, kertoo Litku.

Semmoinen harmillinen seikka kerrottakoon vielä tähän loppuun, että aiemmin lupailtu ja kovasti odotettu Se & Tuntematon numero -yhteislevytys ei olekaan Soundin tietojen mukaan toteutumassa. Yari hoitaa tulevat Se-keikat uudella, epäilemättä hyvällä, bändillä. Syynä tähän yllätyskäänteeseen on yksinkertaisesti osapuolien liian täydet kalenterit. Buu kalentereille!