Uutta musiikkia ja videoita; mm. The Darkness, The Cranberries, Siinai

Viime vuonna rivinsä uudelleen järjestykseen saanut brittiyhtye The Darkness on julkaissut ensimmäisen uuden kappaleensa noin seitsemään vuoteen. Onhan se Justin Hawkinsin falsettikin tallella!

Nashvillessa comeback-levyään viimeistelevän nelikon Nothing’s Gonna Stop Us -biisin video löytyy täältä

Helmikuussa Yhdysvaltoja kiertävän The Darknessin Euroopan-rundin tietoja lienee luvassa suhteellisen pian.

Amerikkalaistähti R Kellyn toukokuussa ilmestyvältä Write Me Back -levyltä on puolestaan lohkaistu kappale Share My Love. Teoksen pariin pääsee täällä.

Artistilla on pitänyt muutenkin kiireitä, sillä hän on paljastanut kirjoittaneensa 32 uutta kappaletta Trapped In The Closet -hip-hop -oopperaansa (hip-hopera). Teoksen 22 edellistä osaa ilmestyivät vuosina 2005-2007.

Kehutun kotimaisen Siinain Olympic Games -levy on saanut arvoisensa videon, kun yhtye hyödyntää Finish Line -kappaleen promopätkässä Helsingin kesäolympialaisissa vuonna 1952 kuvattua materiaalia.

Katso video täällä ja anna Lontoon olympiahuuman kasvaa!

Takavuosien suuruuden, irlantilaisen The Cranberriesin Tomorrow-video taas löytyy täältä. Tutulta kuulostaa.

Spinefarmin kiinnittämän Soen-yhtyeen ensimmäinen video on myös valmistunut. Muun muassa Opethissa soittaneen Martin Lopezin johtaman porukan Savia-promo löytyy täältä. Soenista löytyy tarinaa myös Soundista 1/12.

Ja toki mukaan on otettava myös The Scorpions. Ainakin vuoden 2013 alkupuolelle mittavalla jäähyväiskiertueella viihtyvä saksalaisleganda on tulkinnut Soft Cellin Tainted Love -kappaleen. Promovideo löytyy täältä.