Uutta musiikkia: Koti-Viikate-Teollisuus, Jukka Ässä, Sans Parade, Gracias

8.11.2012 19:37

Katsastetaanpa muutama kotimainen uutuusbiisi ja -video. Ensimmäisenä jonossa Adventti-joulusinglen tehnyt Koti-Viikate-Teollisuus. Videota ei ole olemassa, mutta keskitytään sen sijaan kuuntelemaan millainen helmi Kaarle Viikatteen kynästä on irronnut ja kuinka Kotiteollisuuden ja Viikatteen könsikkäät sen tulkitsevat. Kombon haastattelu löytyy ensi viikon Soundista ja sinkku kaupoista 30.11.

Sitten siirrytään täysin toisenlaisiin tunnelmiin. Jukka Ässä eli Jukka Salminen julkaisi äskettäin ensimmmäisen suomenkielisen albuminsa Mitäs tässä, aiemminhan mies on tehnyt pari englanninkielistä soololevyä Tapes-nimellä. Juhannus-kappale on saanut ympärilleen todella kauniin videon. Ohjaajana Riikka Kantinkoski.

Sans Parade on tuore indiepopyhtye, jossa laulaa suomen Jeff Buckleyksikin sooloesiintymistensä perusteella tituleerattu Markus Perttula. Kaksi muuta heppua ovat Déclasse-yhtyeestä tutut Jani Lehto ja Pekka Tuppurainen. The Last Song Is A Love Song on uljas poplaulu, joka lupaa tulevalta debyyttialbumilta paljon. Ja myös video on todella upea.

Kierroksen vaikuttavin biisi ja video on jätetty viimeiseksi. Gracias on taitonsa todistanut jo monta kertaa aiemminkin, mutta silti Let Myself Go -biisi jaksaa hämmästyttää. Upea biisi, omaperäinen ja toimiva video.

Lisää luettavaa