”Uutta musiikkia on jo tehty” – Slash kertoo Guns N’ Rosesin suunnitelmista

AOP

Missä muodossa Guns N’ Rosesin jättimäisen menestyksekäs comeback jatkuu? Musiikkisivustoilla on arvuuteltu jo aikapäiviä, olisiko yhtye halukas julkaisemaan uutta musiikkia vanhojen hittien oheen soitettavaksi, ja tasaisin väliajoin yhtye on vihjannut, että sellaista on tosiaan harkittu. Nyt Slash kertoo valaisee tilannetta hieman lisää.

Blabbermouth bongasti Youtubesta japanilaisen Masa Iton toimittaman haastattelun, jossa Slash kertoo GNR:n suunnitelmista. Kitaristin mukaan biisikyhäelmiä on jo tehty, mutta orkesteri varoo lupaamasta liikoja.

”Axl, Duff, minä ja kitaristi Richard Fortus olemme kaikki puhuneet aiheesta”, Slash sanoo.

”Uutta materiaalia ja juttuja on jo tehty uudelle levylle. Guns N’ Rosesin kanssa vain ei voi ajatella asiaa niin, että ’tässä on suunnitelma, ja sen myötä edetään’. Se ei toimi niin. Ainoa varma vastaus on, että me toivomme, että saamme uuden levyn tehtyä. Menee sitten miten menee.”

Myös Richard Fortus kertoi levysuunnitelmista taannoin St. Louis Post-Dispatchin haastattelussa. ”Kun Slash palaa tien päältä, äänitämme hieman lisää ja toivon mukaan saamme albumin ulos piakkoin. Sen jälkeen suuntaamme kiertueelle”, Fortus sanoi. Katsotaan siis, tulisiko vielä tänä vuonna vähintään uutta GNR-singleä julki!