Paul Stanley: Kiss voi hyvinkin jatkaa eteenpäin ilman alkuperäisjäseniään – ”Voin hyvin nähdä ainakin itseni poissaolevaksi”

Stanley sanoo yhtyeen olevan instituutio, joka ei ole sidottu sen soittajiin.
8.2.2018 09:07

Kiss-yhtyeen laulaja Paul Stanley keskusteli hiljattain Billboard-lehdessä ikonisen rockbändin mahdollisista tulevaisuudennäkymistä. Stanley myöntää nauttivansa nykyään suuresti koti-isänä olemisesta ja jokainen hetki poissa perheen luota on iän myötä tullut aina vain vaikeammaksi. Laulaja-kitaristi toteaakin, ettei olisi ollenkaan mahdotonta, jos Kiss lähtisi jossain vaiheessa kiertueelle ilman häntä – tai peräti ilman ainoatakaan alkuperäisjäsentä.

– En pidä siitä ajatuksesta, että Kiss lakkaisi olemasta. Olemme rakentaneet jotain niin ikonista, että mielestäni se ylittää kaikki jäsenet, joten ihan vakavastti puhuen voin hyvin nähdä ainakin itseni poissaolevaksi. Oli aikoja, jolloin ihmiset olivat sitä mieltä, että Kiss on me neljä [Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley ja Peter Criss] ja nuo ihmiset ovat jo 50-prosenttisesti väärässä. Joten olen varma, että ilman muitakin homma onnistuu, Stanley tuumaa.

– Minulla on perhe ja lapsia ja rehellisesti sanoen minun tärkein vastuuni on olla isä enkä halua missata sitä aikaa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä paremmin ymmärtää, miten rajallista elämä on, joten tässä vaiheessa haluan valita tarkemmin ne asiat, joita haluan tehdä.

Lisää luettavaa