Vanhan ajan Megadethin ystävät, huomio: tulevassa kirjassa luvataan kertoa pimentoon jääneitä tarinoita 1980-luvulta

30.7.2018 09:28

David Ellefsonilla on taas asiaa. Megadeth-basisti aikoo julkaista jo toisen elämäkertakirjansa: miehen debyytti My Life with Deth tuli myyntiin vuonna 2013, ja pian teos saa napakasti nimetyn jatko-osan More Life with Deth. Huipentuuko trilogia vielä joskus päätösosaan Life after Deth?

Joka tapauksessa tulevassa kirjassa on ilmeisesti runsaasti anekdootteja Megadethin alkuajoilta. Jos Ellefsonin ensimmäinen kirja käsitteli enemmän basistin elinkaarta lapsuudesta nykypäivään päihdeongelmineen kaikkineen, uudessa opuksessa käydään läpi tarkemmin Ellefsonin 2000-luvun edesottamuksia sekä Megadethin taivalta 1980-luvulla. Tällainen tiedoksianto kerrotaan Metal-Rules.com-sivuston haastattelussa.

”Kerron tarinoita aivan Megadethin alkuajoilta, kun teimme diilin Combat Recordsin kanssa ja julkaisimme Killing Is My Businessin ja Peace Sellsin”, Ellefson kertoo.

”1980-luvun tapahtumat ovat vielä pitkälti pimennossa. Kun teimme Rust in Peacen, MTV oli jo hyvässä käynnissä ja olimme aika iso bändi Capitolilla. Aloimme saada medialtakin huomiota. Suurin osa meihin liittyvistä tarinoista käsitteleekin vuoden 1990 jälkeisiä tapahtumia, mutta sitä vanhemmat jutut ovat kertomatta.”

Musiikkitoimittaja Thom Hazaertin myötävaikutuksella kirjoitetussa More Life with Dethissä pääsevät ääneen myös muun muassa Alice Cooper ja Kornin Brian Welch. Cooperia Ellefson kiitteleekin Metal-Rulesin haastattelussa, että mies antoi Megadethille kullanarvoisia neuvoja päihdeasioissa – nimittäin että läträämisen kanssa tulee olla varovainen, ettei kynttilän liekki sammu kesken kaiken.

Lisää luettavaa