Vetoomus: Tuokaa Eximperituserqethhzebibsiptugakkathsulweliarzaxulum Suomeen keikalle, koska haluamme kuulla, miten bändi spiikataan lavalle

12.12.2016 11:18

Metal Injection nostaa esille tärkeitä asioita. Toistaiseksi tuntemattoman prosessin seurauksena ryhmä valkovenäläisiä metallimuusikoita on keksinyt, että heidän bändinsä nimeksi kannattaa ehdottomasti laittaa Eximperituserqethhzebibšiptugakkathšulweliarzaxułum. Koska miksi ei, sellainen nyt maailmasta sattui vielä puuttumaan.

Eximperituserqethhzebibšiptugakkathšulweliarzaxułum esittää teknistä death metalia ja on kauhistuttanut metallitapahtumien kuuluttajia vuodesta 2009 alkaen. Yhtye on julkaissut yhden promon ja yhden albumin. Viimeksi mainittu on iskevästi nimeltään Prajecyrujučy Sinhuliarnaje Wypramieńwańnie Daktryny Absaliutnaha J Usiopahłynaĺnaha Zła Skroź Šaścihrannuju Pryzmu Sîn-Ahhī-Erība Na Hipierpawierchniu Zadyjakaĺnaha Kaŭčęha Zasnawaĺnikaŭ Kosmatęchničnaha Ordęna Palieakantakta, Najstaražytnyja Ipastasi Dawosiewych Cywilizacyj Prywodziać U Ruch Ręzanansny Transfarmatar Časowapadobnaj Biaskoncaści Budučyni U Ćwiardyniach Absierwatoryi Nwn-Hu-Kek-Amon, Uwasabliajučy Ŭ Ęfirnuju Matęryju Prach Ałulima Na Zachad Ad Ękzapłaniety PSRB 1620-26b – koska pitäähän sitä jollain keinolla erottua massasta.

Kuuntele alta orkesterin hengentuotos ja lue Bandcampista yhtyeen viimeisimmän julkaisun kappalelista – jos uskallat. Internetistä loppuisi tila, jos kopioisimme sen tähän. Kaikenlaista!

Lisää luettavaa