Video: Aerosmith esiintyi Grammy-gaalassa – Kutsui lavalle myös ikonisen rap-ryhmän

https://www.youtube.com/watch?v=NjJtnMOkF60

Rumpali Joey Krameria ei lavalla nähty.

Aerosmith esiintyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetyssä Grammy-gaalassa. Esitys alkoi lyhennetyllä versiolla Livin’ On The Edge -klassikosta – josta yhtye sai Grammy-palkinnon vuonna 1993 – ja tätä seurasi Walk This Way, jonka aikana lavalle saapui myös rap-ryhmä Run-DMC. Voit katsoa videon esiintymisestä yläpuolelta.

Aerosmithin esiintyminen oli jo ennen viikonloppua otsikoissa livekokoonpanosta sivussa olevan alkuperäisrumpali Joey Kramerin vaadittua päästä soittamaan yhtyeen kanssa, mutta muun bändin mielestä puoli vuotta syrjässä ollut Kramer ei ollut tarpeeksi hyvässä iskussa. Kramer yritti päästä peräti tuomarin päätöksellä soittamaan viikonlopun Grammy- ja MusiCares-tapahtumissa, mutta tuomari katsoi riidan yhtyeen hyväksi. Niinpä lavalla nähtiin Krameria pitkään tuurannut John Douglas.

Aerosmithin pitkää uraa juhlistettiin Grammyt jakavan Recording Academyn toimesta ennen Grammy-gaalaa pidetyssä MusiCares-tapahtumassa. Tilaisuudessa muun muassa Alice Cooper, Sammy Hagar ja Foo Fighters esittivät yhtyeen hittejä. Krameria ei tässäkään tilaisuudessa nähty rumpujen takana, mutta hän nousi lavalle muun yhtyeen kanssa vastaanottamaan tunnustusta ja pitämään kiitospuhetta. Alta voit katsoa videokoosteen MusiCares-tapahtumasta.