Vihaan lapsia, tiedottaa Rammsteinin Till Lindemannin seuraavalla soolosinglellään

EPA / Axel Heimken / AOP

Till Lindemannin julkaisukuvioiden suhteen on alati hankalampaa pysyä kärryillä. Laulajan Lindemann-sivuprojekti julkaisi juuri uuden keikkatallenteen Live in Moscow ja Rammstein on tiettävästi viettänyt poikkeustilan keskellä aikaa studiossa, mutta näiden lisäksi mies virittelee myös soolouraa. Soolohommista saatiin esimakua keväällä, kun Lindemann julkaisi yllättäen venäjänkielisen singlen nimeltään Любимый город (”Suosikkikaupunkini”, joka siis on uusi versio vuonna 1939 julkaistusta elokuvakappaleesta), ja seuraavaksi on vuorossa huomattavan nasevasti nimetty biisi: Ich hasse Kinder eli ”vihaan lapsia”. Sillä lailla!

Kappale saa muuten kiintoisan lisäsäväyksen, kun opiskelee Lindemannin Wikipedia-sivua. Miehellähän on (ainakin) kaksi lasta, joista ensimmäinen syntyi vuonna 1985 ja on siis varttunut jo siihen ikään, että Lindemannista on tullut myös isoisä. Tätä uutta biisiä kelpaa sitten lapsenlapselle lauleskella!

1. kesäkuuta julkaistavan kappaleen videosta esiteltiin ennakkoon parin sekunnin mittainen mainospätkä, katso se alapuolelta. Vähän tuo Lindemannin Venäjä-ihastus nostattaa kulmakarvoja, kun Neuvostoliiton haamu leijailee jälleen vahvasti videomateriaalin yllä. Tietysti jos laulajan tuotannolle löytyy erityisen hyvin markkinoita itärajan takaa, niin mikäs siinä sitten.