Viimeiselle maailmankiertueelleen valmistautuva Ozzy Osbourne: Eläköidyn vasta sitten kun minut laitetaan mäntylaatikkoon

Ozzy Osbourne ei hevillä urastaan luovu.

Ensi kesän Rockfestin pääesiintyjäksikin hiljattain paljastettu heavy metal -legenda Ozzy Osbourne kertoo, ettei suinkaan aio lyödä hanskojaan musiikin esittämisen suhteen naulaan, vaikka valmistautuukin toki paraikaa vihoviimeiselle jäähyväiskiertueelleen.

”Ihmiset kyselevät, koska oikein aion jäädä eläkkeelle”, Ozzy totesi tulevan rundin tiimoilta julkaisemassaan tiedotteessa. ”Tämä on viimeinen maailmankiertueeni, mutta en voi luvata ettenkö heittäisi jatkossa irtokeikkoja.” Koska kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Ozzy on ilmoittanut lähtevänsä uransa viimeiselle turneelle (mieleen tulee esimerkiksi vuoden 1992 No More Tours -kiertue), US Weekly tiedusteli pimeyden prinssiltä ihan noin niin kuin varmistusmielessä, aikooko tämä nyt ihan oikeasti eläköityä lopullisesti tulevan kiertueensa päätteeksi.

”En ennen kuin minut laitetaan mäntylaatikkoon”, kuului napakka vastaus. ”Olen juuri julkistanut urani viimeisen maailmankiertueen, mutta en usko koskaan eläköityväni lopullisesti. Teen silti keikkoja silloin tällöin, en vain lähde täyspitkille rundeille.”