Ville Valo on taas tummanpuhuvan rock-romantiikan parissa – katso tuore Loveletting-video

Kappale löytyy Valon tulevalta sooloalbumilta.
8.4.2022 18:04

HIM-yhtyeen nokkamiehenä tutuksi tullut Ville Valo palaa jälleen muutaman Agents-yhtyeen keulilla vietetyn vuoden jälkeen tutummille ja tummemmille vesille julkaisemalla VV-nimimerkillä ensimmäisen soolopitkäsoiton Neon Noir alkuvuodesta 2023.

Tänään (8.4.) levyltä on julkaistu ensimmäisenä singlemaistiaisena kappale Loveletting, joka on ollut jo tovin kuunneltavissa suoratoistopalveluissa (ja löytyy myös Soundin PJN-soittolistalta). Nyt kappaleelle on julkaistu myös musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Kim Koponen. Katso video tuosta alta.

”Pikkuhiljaa alkaa palapeli olemaan kasassa, ja uskallan taas hyökätä hiilikellarista ihmisten ilmoille. Loveletting yhdistelee musiikillisesti Agentsista oppimaani herkkyyttä HIMpuloiden meluvalliin, lisäten soppaan ripauksen 80-luvun estetiikkaa. Lyyrisesti kappaleessa tunnelmoidaan jälleen äärikysymysten äärellä, irti päästämisen ja kiinni pitämisen unenomaisella rajalla”, Valo kommentoi.

Valo lähtee sooloalbuminsa tiimoilta myös kiertämään maailmaa. Euroopan-kiertue aloitetaan 13.1.2023 konsertilla Helsingin Tavastia-klubilla.

Lisää luettavaa