Ville Valo: Soololevy on silta menneen ja tulevan välillä – ”En aio tahrata HIM-kappaleiden muistoa”

HIM-keulakuva julkaisee VV-soolodebyyttinsä vuoden 2023 alussa.
18.4.2022 09:35

Vuonna 2017 telakalle nostetun HIM-yhtyeen nokkamies Ville Valo julkaisee vuoden 2023 alussa ensimmäisen pitkäsoiton VV-sooloprojektinsa tiimoilta. Tuoreessa Metal Hammer -lehden haastattelussa Valo kertoo varmasti kaikkia HIM-faneja ilahduttavan asian: Neon Noir -soololevyn biisimateriaalia tulee olemaan hyvin lähellä laulajan entistä yhtyettä.

”Minähän kirjoitin suurimman osan biiseistä, joten… Minua voi syyttää siitä. Tämä on minulle jatkumo HIMille. Monet haluavat sooloprojekteissaan ottaa etäisyyttä menneeseen, polttaa siltoja ja aloittaa alusta. Minulle tämä on eri asia. Neon Noirilla minä rakennan siltaa HIMin ja tulevaisuuden välille”, Valo toteaa.

Neon Noir on jo täysin valmis, vaikka sen julkaisua joudutaankin odottamaan vielä lähes vuosi. Julkaisun jälkeen Valo sanoo pitävänsä siitä, että hänellä on aikaa valmistautua ja että erilaiset deadlinet häämöttävät vielä kaukana.

”Minun pitää saada vielä bändikin kasaan”, levyn julkaisun jälkeen pitkälle kiertueelle suuntaava Valo sanoo.

”Kaikki menee varmasti hyvin, mutta minä olen sellainen tyyppi, jonka pitää saada treenata ihan hemmetisti. Vuodesta on tulossa erikoinen, mutta en aio tahrata HIM-kappaleiden muistoa.”

Kuuntele levyn ensimmäinen singlelohkaisu Loveletting tästä.

Lisää luettavaa