Voi surkujen surku: Calvin Harris taisi sitten kirjoittaa erokappaleen Taylor Swiftistä

8.7.2016 21:32

John Newmanin uusi kappale Olé on nyt kuunneltavissa. Calvin Harrisin kanssa yhteistyönä kirjoitetun uuden singlen huhutaan kertovan vahvasti miehen ex-tyttöystävästään, Taylor Swiftistä, jonka kanssa tiet erkanivat viime kesäkuussa.

Kappaleen lyriikat ovat varsin mielenkiintoiset, sillä sen sanotaan kertovan tarinaa ikään kuin Swiftin uuden miesystävän, näyttelijä Tom Hiddlestonen näkökulmasta. Kappaleessa on myös selvä viittaus siihen, että kuvioissa on mukana myös toinen mies.

Calvin Harrisin ja Taylor Swiftin lähipiiristä on kuulunut myös huhuja, että kappaleella ei olisi mitään kytköksiä pariskunnan eroon. Useiden lähteiden mukaan single olisi kirjoitettu kauan ennen pariskunnan eroa ja Tom Hiddlestonen tuloa mukaan kuvioihin.

Joka tapauksessa Harris ei ole kuitenkaan parisuhteen ainoa, kuka on kirjoittanut kappaleita ex-kumppaneistaan. Taylor Swift on myös tehnyt samanlaisia tempauksia: All Too Wellin sanotaan kertovan Jake Gyllenhaalista, Dear John John Mayerista, Back to December Taylor Lautnerista ja Style taas One Directionista tutuksi tulleesta Harry Stylesista.

Onko miehen uuden kappaleen vihjailu täysin huuhaata vai ei? Otahan selvää alapuolelta:

Lisää luettavaa