Voisiko Black Sabbath soittaa vielä keikkoja? Geezer Butler kommentoi aihetta jyrkkään sävyyn

11.11.2020 08:54

Black Sabbath teki vuosina 2016–17 muhkean The End -kiertueensa, joka päättyi tunteikkaasti 4.2.2017 yhtyeen kotikaupungissa Birminghamissa. Tony Iommi ei kuitenkaan malttanut olla jättämättä pientä takaporttia raolleen, sillä kitaristi totesi myöhemmin, että yhtye saattaisi vielä tehdä joitain yksittäisiä keikkoja yleisön iloksi. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tällainen kuvio jää teoreettiseksi mahdollisuudeksi.

Aiemmin Ozzy Osbourne on maininnut, että Sabbath saa luvan jäädä kokonaan historiaan, ja nyt Geezer Butler ilmoittaa olevansa samoilla linjoilla. Aihe nousi esille tuoreessa Eonmusicin haastattelussa, jossa Butler kommentoi aihetta lyhyesti mutta ytimekkäästi.

”Uusia Sabbath-keikkoja ei tule. Se on ohi”, Butler sanoo. Ja sen pituinen se.

Sen sijaan Butlerin muistelmat saadaan luettavaksi ilmeisesti ensi vuoden aikana. Basisti kertoo koostaneensa jo aineistoa kirjaa varten, ja mies aikoo sulkeutua kirjoitushommiin ensi tammikuussa. Sitten vain odotellaan, milloin kuuluisi tietoa mahdollisesta julkaisupäivästä – tarinoitahan tällä herralla riittää jaettavaksi.

Lisää luettavaa