Voisiko Guns N’ Rosesin tarinan paketoida elokuvaksi? Slash kertoi mielipiteensä aiheesta

22.7.2023 14:11

Guns N’ Roses -kitaristi Slash on operoinut elokuvamaailmassa tuottajan ominaisuudessa jo vuosikymmenen ajan. Miekkosella ei kuitenkaan ole kiinnostusta lähteä tekemään leffaa oman yhtyeensä edesottamuksista.

”En vain näe sellaista tapahtuvan missään ennakoitavissa olevassa tulevaisuudessa”, Slash kommentoi Yahoo! Entertainmentille. ”Se ei tarkoita, etteikö se voisi koskaan toteutua, koska kukapa näistä tietää, mutta voin ennustaa tulevaa vain tiettyyn pisteeseen asti. En ole oikein koskaan pystynyt kuvittelemaan miten… tarkoitan, että on yksi juttu yrittää löytää näyttelijät esittämään bändin jäseniä, ja kokonaan toinen juttu esittää elokuvallisessa muodossa otteita elämästä, musiikkiskenestä ja muusikoiden jokapäiväisestä elämästä sun muusta. Siitä syntyy aina jotain sepitettyä ja liioiteltua paskaa. On harvinaista kokea oikeasti aidolta tuntuva elokuva. Joten en edes halua mitään osaa tai arpaa sellaiseen. Olen nähnyt monta huonoa rainaa ja ne ovat tuntuneet niljakkailta.”

”Työstän itse asiassa rockbändiä käsittelevää elokuvaa. Se on kauhuraina”, Slash jatkaa. ”Yleensä välttelen niitä, sillä saan aina kässäreitä rockiin liittyvistä kauhutarinoista. Mutta olen mukana hyvässä sellaisessa. Siinä liikutaan bändin ympärillä ja mukana on musiikkiakin. Sen pitäisi ilmestyä ensi vuonna. Se on fiktiivinen, mutta siinä kaikki mitä voin tässä vaiheessa kertoa.”

Lisää luettavaa