Voisiko Sebastian Bach palata Skid Row’n keulille? Kitaristi Scotti Hill kertoo, mikä on tilanne

Ei onnistu, Hill sanoo.

Jos olet haaveillut, että pääsisit joskus vielä kuulemaan, miten Sebastin Bachin johtama Skid Row esittää Youth Gone Wildia, Slave to the Grindia tai 18 and Lifea, meillä on sinulle huonoja uutisia: ei onnistu. Näin ilmoitti kitaristi Scotti Hill Classic Rockin mukaan.

Hill vieraili Another FN -podcastissa ja kertoi, että vaikka reunionista on puhuttu pitkään ja osapuolten välillä on käyty neuvotteluja aiheesta, se tie on kuljettu loppuun. Sid Row jatkaa nykyisen laulajansa ZP Theartin (ex-Dragonforce) kanssa ja sillä sipuli.

”Se ovi on suljettu. Siitä oli puhetta ja osapuolet olivat asiasta yhteydessä, mutta se ei onnistunut, joten se ovi on nyt kiinni”, Hill sanoi ja lisäsi, että päätös on lopullinen.

Ilmeisesti Bachin ja bändin välille ei kuitenkaan ole jäänyt pahaa verta, sillä kaikesta huolimatta Hill ylistää Bachia loistavaksi rocklaulajaksi. Hän kehottaa kaikkia menemään katsomaan entistä bänditoveriaan tämän soolokokoonpanon keikalle.

”Hän ei ole pelkkä rocktähti, hän on supertähti – hän on loistava. Hän pistää aina kaiken pelii. Hän on upea laulaja ja keulakuva, yksi kaikkien aikojen parhaista. Mutta me emme ole samassa bändissä”, Hill sanoo.

”Kaikki ovat aina, että ’me olemme Skid Row’n puolella’ tai ’me olemme Sebastianin puolella’. Ei, olkaa mieluummin rock’n’rollin puolella ja kun Sebastian keikkailee lähellänne, menkää katsomaan, koska hän on loistava. Ja kun Skid Row tulee soittamaan, tulkaa katsomaan meitäkin, koska tiputamme teidät perseellenne.”