”Voisitteko pitää turpanne kiinni edes pienen hetken?” – The Black Crowes -laulajalla paloi käämit mölisevään yleisöön

"Jos ette pysty keskittymään edes muutaman minuutin verran, mikä järki tässä on?", Chris Robinson ihmettelee.
27.2.2020 13:08
Chris ja Rich Robinsonilla menivät hermot akustisella keikallaan kovaan ääneen mölisevään yleisöön. (Kuvakaappaus Youtubesta)
Jim Powers / Youtube

Paluukeikoille tämän vuoden aikana lähtevän The Black Crowes -yhtyeen veljespari, laulaja Chris Robinson ja kitaristi Rich Robinson heittivät viime perjantaina (21.2.) akustisen duokeikan Philadelphian Filmoressa. Chris Robinson turhautui biisien aikana lujaan ääneen mölisevään ja keskustelevaan yleisöön ja pysähtyi pariinkin otteeseen läksyttämään kovaäänisiä höpöttäjiä.

”Olisi tosi mukava kuulla itseään, joten voisitteko vittu pitää turpanne kiinni edes pienen hetken? Emme me ole täällä kovinkaan kauaa, joten voisitte osoittaa hieman kunnioitusta”, Chris kommentoi ensin ja jatkoi keikkaa, kunnes muutaman biisin jälkeen tämä alkoi käydä jo kovemmilla kierroksilla.

”Jos ette pysty keskittymään edes muutaman minuutin verran, mikä järki tässä on? Meistä on mukava olla täällä, mutta ei tämä ole yhtään hauskaa, jos tähän ei pääse sisälle. Emmekä me pääse tähän sisälle, jos emme kuule mitään muuta kuin ihmisten keskustelua. Mikä tässä on pointti? Haluan todella tietää”, Robinson hämmästeli.

”Te olette vittu aikuisia ihmisiä, jotka olette maksaneet tästä rahaa. Teidän pitäisi keskittyä.”

Alla erään fanin yleisöstä käsin kuvaamaa videomateriaalia, jolla Robinson läksyttää pulisevaa yleisöä.

Lisää luettavaa