Voit juosta, mutta et paeta, sillä Jumala niittää syntiset – Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar gospel-ikivihreän kimpussa

26.4.2018 11:11

Hyvät naiset ja herrat, tässä se nyt on. Kuten eilen julkaistussa haastattelussa uhkasimme, Knucklebone Oscarin ja Tuomari Nurmion yhteisen gospel-projektin ensimmäinen musiikkivideo saa ensiesityksensä Soundin verkkosivuilla. Klikkaa yläpuolelta video päälle ja katso, mitä kaverit ovat saaneet aikaiseksi.

Videon kappalevalinta ilahduttaa varmasti kaikkia Johnny Cashin ystäviä. God Almighty’s Gonna Cut You Down on siis versio samasta God’s Gonna Cut You Down -traditionaalista (tunnetaan myös nimillä Run On– ja Run On for a Long Time), josta Johnny Cash teki Rick Rubinin kanssa oman sovituksensa. Nyt ei silitellä päätä tai huudeta hallelujaa, vaan manataan kuolemaa ja kadotusta syntisten ylle. Oikein!

Nurmion ja Oscarin Judge Meets the King -ep julkaistaan 19. toukokuuta. Samana päivänä kaksikko nähdään yhtyeineen Helsingin Tavastialla keikalla, joten mikäli haluat haluat kuulla tulikivenkatkuista saarnaa, sinne kannattaa suunnata.

Lisää luettavaa