Von Hertzen Brothers heittää spesiaalikeikan Savoy-teatterissa – luvassa harvemmin kuultuja biisejä ja tarinoita tekstien takaa

Ilta-Savoyssa 4. marraskuuta Helsingin Savoy-teatterissa
31.3.2023 15:21

Von Herzen Brothersin faneille on nyt huomionarvoisia uutisia. Yhtye ilmoitti juuri lauantaina 4. marraskuuta tapahtuvasta akustisesta erikoiskeikasta, joka järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa.

Ilta Savoyssa -keikan aikana Von Herzen Brothersin tunnetuimmista kappaleista kuullaan uusia sovituksia, ja luvassa on myös harvemmin livenä soitettuja biisejä. Lisäksi veljekset avaavat tarinoita kappaleidensa taustoista, ja tapahtumassa saatetaan kuulla täysin uuttakin materiaalia.

– Ollaan pitkään pohdittu veljesten kanssa, että olis mahtavaa tehdä sellainen ”ilta veljesten ja laulujen seurassa”-tyyppinen hieman erilainen akustinen keikka, yhtye kertoo Instagram-tilillään.

Helsingin keskustassa sijaitsevassa Savoy-teatterissa on 735 katsomopaikkaa. Teatterin permanto tulee olemaan anniskelualuetta, mutta yläkatsomo on ikärajaton. Liput keikalle tulevat myyntiin Lippupisteen myyntikanavissa 3. huhtikuuta.

Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin muodostama Von Hertzen Brothers on ollut toiminnassa vuodesta 2001 lähtien, ja yhtyeen kahdeksas albumi Red Alert in the Blue Forest julkaistiin viime vuoden maaliskuussa. Von Hertzenin veljesten lisäksi yhtyeessä soittavat rumpali Sami Kuoppamäki sekä kosketinsoittaja Robert Engstrand.

Viime vuoden lopussa brittiläinen Classic Rock -lehti listasi yhtyeen tuoreimman albumin 19. sijalle vuoden parhaiden rocklevyjen top 50 -listallaan, ja Soundissakin kyseinen levy sai varsin hyvät arvostelut.

Tulevana kesänä Von Hertzen Brothers nähdään ainakin Helsingin Maailma kylässä -festivaalissa, Hyvinkään Rockfestissä, Kotkan Meripäivillä ja Laukaan Puistossa!-festivaalissa. Lisäksi yhtyeen keikkakalenterista näyttää löytyvän Zeigelei Open Air Saksassa ja Midsummer Prog Festival Alankomaissa.

Lisää luettavaa