Westboron baptistikirkko saapui prostestoimaan Foo Fightersin konserttiin – Dave Grohl ja kumppanit heittivät trollausvaihteen silmään

Aina kun Foo Fighters saapuu Missourin Kansas Cityyn, Westboron baptistikirkon jäsenet ovat valmiudessa protestoimaan ilmeisesti saatanallisena/muutoin epäsoveliaana pitämäänsä musiikkia vastaan. Sama kuvio on käyty läpi niin vuonna 2011 kuin neljä vuotta myöhemminkin.

Historia toisti jälleen itseään yhtyeen saapuessa Azura Ampitheateriin torstai-iltana, kun vähän kaikkea mahdollista vastaan protestoivan lahkon edustajat odottivat yhtyettä kyltit ja homovastaiset iskulauseet täydessä valmiudessa.

Foo Fighters ei jäänyt neuvottomaksi vastustuksen edessä, vaan poppoo omaksui Dee Gees -alter egonsa ja esitti lava-auton kyydissä protestoijien ohi lipuessaan Bee Geesin You Should Be Dancingin.

”Okei hyvät naiset ja herrat, minulla on jotain sanottavaa”, Dave Grohl lausui kirkon jäsenille. ”Tiedättekö, että rakastan teitä. Ihan totta! Minä rakastan kaikkia. Eikö sitä niin pitäisi tehdä? Ettekö vain voisi rakastaa kaikkia? Mielestäni kyse on rakkaudesta. Teidän ei pitäisi vihata. Tiedättekö mitä teidän pitäisi tehdä? Teidän pitäisi tanssia.”

Katso videoita tapahtumien kulusta alta.