Whitesnake-miehistön epäonni jatkuu – yhtye peruuttaa jälleen konserttejaan

28.6.2022 16:54

Juuri kun ehdimme raportoida Whitesnake-rumpali Tommy Aldridgen sairastumisesta (ja laulaja David Coverdalen tarkentavista kommenteista), yhtyeen leiristä kantautuu lisää huonoja uutisia. Orkesteri ilmoittaa nimittäin joutuneensa peruuttamaan konserttinsa Milanossa ja Wienissä Coverdalen poskiontelo- ja henkitorvitulehduksen johdosta.

”Rakkaat Whitesnake-fanit ympäri maailmaa: olemme rokanneet ympäri maailmaa jäähyväiskiertueemme ensimmäisen osuuden tiimoilta antaen teille kaiken mitä meistä irtoaa”, Coverdale kirjoittaa yhtyeen sosiaalisissa medioissa julkaistussa viestissä. ”Tien päällä matkaamisen ankaruus on sama kaikille, ja olemme yrittäneet pitää kaikki terveinä ja turvassa. Valitettavasti hiljattain sattui pari tapausta, joiden kanssa olemme yrittäneet tulla toimeen parhaamme mukaan…”

”Ensin rakas bändimme johtaja Roe Beach sairastui ja missasi pari keikkaa toipuessaan (hän voi muuten nyt paljon paremmin). Sitten bändimme peruskallio, legendaarinen Tommy Aldridge sairastui, emmekä valitettavasti pystyneet soittamaan Rock Imperium -festivaaleilla Cartagenassa menneenä lauantaina (todella valitettava tapaus ja lähetämme nöyrimmät pahoittelut espanjalaisille faneillemme ja ystävillemme). Tommy oli sen verran huonossa jamassa että joutui missaamaan ensimmäisen keikan koko uransa aikana – hyvä uutinen on se, että hänen olonsa on parempi ja hän on innokas jälleen esiintymään teille kaikille.”

”Valitettavasti minä olen nyt vuorostani sairastunut. Aloin tuntea oloni huonoksi kaksi päivää sitten, ja minulla diagnosoitiin juuri poskiontelo- ja henkitorvitulehdus. Lääkäri suosittelee vuodelepoa ja viiden päivän taukoa laulamisesta. Harmillisesti tämä tarkoittaa, että emme voi soittaa tulevia keikkojamme Milanossa ja Wienissä. Päätös Zagrebin [2. heinäkuuta] suhteen on tulossa.”

”Pahoittelen tilannetta syvästi kaikilta faneilta, jotka olivat suunnitelleet tulevansa katsomaan jäähyväiskiertuettamme noihin kaupunkeihin – tarkoitukseni on parantua niin nopeasti kuin mahdollista ja viedä loput Euroopan-keikat maaliin saakka. Olette kaikki sydämissämme!”

Lue Coverdalen päivitys alta.

Lisää luettavaa