Witchcraftin ja Graveyardin entiset jäsenet paiskaavat kättä – uusi bändi Big Kizz esittäytyy

14.4.2017 12:57

Axel Sjöberg (ex-Graveyard), John Hoyles (ex-Witchcraft, Spiders) ja Pontus Westerman (Lady Banana) ovat lyöneet päänsä yhteen ja perustaneet uuden bändin, joka tottelee nimeä Big Kizz.

Big Kizz yhdistelee rock ’n’ rolliinsa elementtejä power popista sekä punkista. Tee Pee Records julkaisee bändin debyytti-ep:n Eye On You 9. kesäkuuta. Debyytti sisältää kaksi omaa sävellystä sekä Roky Erickson -lainan White Faces. Täyspitkä levy seuraa myöhemmin syksyllä.

Axel Sjöberg kertoo Blabbermouthin uutisessa soittaneensa rokkia niin kauan ettei lopettaminen tullut kysymykseen saatuaan alkuvuodesta lähtöpassit Graveyard-yhtyeestä bändin sisäisten erimielisyyksien vuoksi. Big Kizz debytoi keikkalavoilla Oslossa 5. toukokuuta.

”Kuten Willie Nelsonkin laulaa: ’rakastan elämää jota elän ja elän elämää jota rakastan’. Ja minä rakastan tehdä musiikkia ystävieni kanssa. Aloitamme keikkailun Norjassa ja katsomme, mihin se meidät vie. Musiikki on taikaa ja siinä piilee sen kauneus. Toivottavasti muut tuntevat samoin”, Sjöberg kuvailee.

Lisää luettavaa