Yksi on joukosta poissa: Kauriinmetsästäjät ilmoittaa jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle

Elektropop-kaksikko Kauriinmetsästäjät ilmoittaa vetäytyvänsä telakalle. Ennen toiminnan alasajoa on edessä vielä viimeinen keikkarupeama, jonka myötä duo konsertoi Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Yhtye perustettiin vuonna 2016.

”Olemme kypsytelleet tätä ajatusta jo jonkin aikaa, ja nyt tuntuu siltä, että on oikea aika antaa tilaa myös muille projekteille elämässä. Koemme tosi suurta kiitollisuutta siitä, mitä Kauriinmetsästäjät-matka on meille tarjonnut ja mihin kaikkialle se on meitä vienyt. Vuosien saatossa olemme saaneet kiertää ja kokea upeita festareita sekä klubi- ja yksityiskeikkoja”, Heikki Petrell ja Tuomas Kaitanen kirjoittavat yksissä tuumin tiedotteessa.

”Matkaan mahtuu upeita kohtaamisia ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet omaa tarinaansa ja inspiroineet meitä. Ennen kaikkea olemme saaneet nauttia musiikista yhdessä teidän kanssanne. Kiitos siis teille kaikille, jotka olette olleet meidän keikoilla ja keitä meidän musiikki on koskettanut.”

Näillä näkymin viimeiset Kauriinmetsästäjät-keikat soitetaan 3.3. Tampereen Olympiassa, 4.3. Turun Dynamossa ja 17.3. Helsingin Ääniwallissa. Pääsyliput tulevat myyyntiin 27. tammikuuta.