Yllätysheitto: Abbottin veljekset ovat kuolleet, mutta Pantera-reunion voi tapahtua sittenkin

17.9.2019 08:50

Kun rumpali Vinnie Paul Abbott kuoli viime vuonna, useimmat Panteran ystävät totesivat, että se oli sitten siinä. Vinnie ja laulaja Phil Anselmo eivät koskaan saaneet välejään korjatuksi kitaristi Dimebag Darrellin murhan jälkeen, ja sitä myöten kaikki ajatukset Panteran reunionista voisi unohtaa. Nelimiehisestä bändistä on jäljellä vain kaksi jäsentä, joten mitä järkeä projektissa enää olisi?

No, ilmeisesti asia nyt ei olekaan aivan niin. Blabbermouth uutisoi Phil Anselmon chileläiselle Humo Negro -sivustolle antamasta haastattelusta, jossa Anselmo on yllättävänkin myötämielinen Pantera-projektin kasaamiselle.

Anselmo on esittänyt viime vuosina Panteran tuotantoa Illegals-yhtyeensä kanssa – tätä settiä kuultiin Tuskassakin vuonna 2014. Laulaja pyörittelee, että hänelle voisi sopia, jos Anselmo, basisti Rex Brown, Black Label Society -kitaristi Zakk Wylde ja joku sopiva rumpali lähtisivät tien päälle kokonaan Pantera-teemalla.

”Zakk on tietysti kiireinen mies. Hänellä on oma bändinsä, ja lisäksi hän tekee juttuja Ozzyn kanssa. Puhuimme aiheesta kerran, ja luulen, että kaikki suhtautuvat asiaan kuten minäkin – eli pitävät mielen avoimena”, Anselmo sanoo.

”Olisihan siinä paljon työtä, ja minulla on jo valmiiksi monta bändiä työn alla. Mutta jos kaikki saataisiin järjestymään, kyllä minä voisin lähteä sellaiseen projektiin mukaan. Totta vitussa! Miksi ei?”

Zakk Wylde voisi olla sopiva nimi Dimebagin paikkaajaksi siinä mielessä, että Anselmo on vieraillut moneen otteeseen Black Label Societyn keikalla esittämässä esimerkiksi Panteran I’m Brokenia. Ja ovathan Wylde ja Dimebag samantyylisiä soittajia.

Eli kuka tietää, kenties Ozzyn jäähyväiskiertueen jälkeen Wylden aikataulussa olisi sopivaa aikaa tällaisellekin viritelmälle. Katsotaan!

Lisää luettavaa