Young vs. Trump, round 3: ”Haista v***u Donald Trump” – Neil Young kyllästyi sitten totaalisesti presidenttiehdokkaan puuhiin

Saaga jatkuu ja panokset sen kuin vain kovenevat.
12.6.2016 12:56

Kuten olemme aiemmin raportoineet, kiinteistömoguli-presidenttiehdokas Donald Trumpilla ja Neil Youngilla on ollut viime aikoina hieman eripuraaa jälkimmäisen herran musiikin käyttämisen suhteen. Youngin mukaan oman mausteensa soppaan ovat tuoneet myös median vääristelevät otsikot, joita mies uudessa Facebook-päivityksessään oikoo.

”Young kieltää edelleen Trumpilta musiikkinsa käytön”, artisti otsikoi ja kirjoittaa: ”Kun sain tietää ehdokkaan käyttäneen kappalettani kampanjansa avaustilaisuudessa, manageriportaani otti välittömästi yhteyttä hänen toimistoonsa ja pyysi häntä lopettamaan. Oletimme näin myös tapahtuneen, mutta valitettavasti hän jatkaa sen käyttämistä edelleenkin.”

Tekstissään Young vahvistaa seisovansa tukevasti Bernie Sandersin joukoissa, eikä ”hyväksy vihaa, kiihkoilua, lapsellista nimittelyä, julkimoiden pinnallisuutta eikä tietämättömyyttä”. Mies kehottaa pelkkien otsikoiden lukijoita kuuntelemaan myös kiistakapulana hiertäneen Rockin’ In The Free Worldin säkeistöjä pelkän kertosäkeen sijaan.

Koko päivityksen kruunaa Youngin sen oheen liittämä lämmin videotervehdys, joka ei juuri jätä miehen todellisille tunteille tulkinnan varaa. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa