ZZ Top aikoo seuraavaksi vallata musikaalilavat – ”Odotamme innolla, että musiikkiamme kuullaan uudella ja innovatiivisella tavalla”

AOP

Bändin jäsenet toimivat vastaavina tuottajina.

ZZ Top ja Caesars Entertainment yhdistävät voimansa ja luovat yhtyeen biiseihin perustuvan musikaalin Sharp Dressed Man. Asiasta uutisoi Variety-lehti.

Musikaali kertoo automekaanikosta, josta tulee nykypäivän Robin Hood, kuvailee Variety. Musikaalin kerrotaan olevan satiirinen ja räävitön musiikki-iloittelu, jossa soivat monet tutut ZZ Top -klassikot kuten Legs, La Grange ja Cheap Sunglass. Billy Gibbons, Dusty Hill ja Frank Beard toimivat projektin vastaavina tuottajina ja musikaalin ensiesityksen on tarkoitus tapahtua ensi vuonna Las Vegasissa.

”Tämä on fantastinen projekti ja odotamme innolla, että musiikkiamme kuullaan uudella ja innovatiivisella tavalla. Fanit ovat usein kertoneet meille, että me olemme tarjonneet heidän elämänsä soundtrackin ja tämä projekti on hyvin linjassa tuollaisen entusiastisen ajattelutavan kanssa”, kommentoi Gibbons.

Musikaalispektaakkelia odotellessa Suomessa päästään nauttimaan aidosta ja alkuperäisestä ZZ Topista aivan piakkoin eli 4. kesäkuuta, kun trio juhlistaa 50-vuotista uraansa Helsingin Hartwall-areenalla. Lämmittelijänä nähdään amerikkalainen Goodbye June.