Artisti: Irwin Goodman

Esa Kotilainen on soittanut niin Irwinin, Kirkan kuin Wigwamin kanssa – tarinoita riittää kerrottavaksi

”Hakeudun aina uudenlaisiin soundeihin”, tiivistää taiteensa ydinajatuksen kosketinsoittaja Esa Kotilainen. Poikkeuksellisen omaleimainen ja monipuolinen pioneeri on laajan soolouransa lisäksi ehtinyt soittaa monien tunnettujen tähtien yhtyeissä. Jussi Niemi haastatteli muusikkoa Soundin 9/21, lue katkelma artikkelista tästä.

Kuinka tehdä biisi kuten Irwin Goodman? Eppujen, Leevin ja Juicen tuotantoa ruotinut Heikki Ranta havainnollistaa

Heikki Ranta on jälleen vauhdissa. Eppu Normaalin, Juice Leskisen, Leevi and the Leavingsin ja J. Karjalaisen säveltaidetta viraalivideoissaan analysoinut nuorukainen esittelee uusimmalla hengentuotoksellaan, millaisin askelmerkein voi tehdä erehdyttävästi Irwin Goodmanilta kuulostavan biisin. Kuten totuttua, jälki on varsin autenttisen kuuloista. Katso alempaa!

Warner julkaisi digitaalisesti 25000 biisiä

Warner Music on lanseerannut jättimäisen suomalaisen musiikin historia -nettipalvelun. Kyseessä on peräti neljä vuotta valmisteltu verkkopalvelu, joka sisältää viitisen tuhatta albumia sekä noin 40000 kappaletta 1920-luvulta tähän hetkeen saakka. Suomalaisen musiikin historia -nettipalvelu on myös täysin integroitu Spotifyn kanssa.Kyseessä on melkoisen huima kädenojennus kuluttajille, sillä tuoreen palvelun myötä ensimmäistä kertaa digitaalisiin verkkokauppoihin ja streaming-kuuntelupalveluihin ilmestyi noin 25000 uutta kappaletta. Tästä joukosta löytyy lukemattomia…