Kreatoriin siirtynyt Frédéric Leclercq muistelee eroaan Dragonforcesta – ilmeisesti mittari tuli pahasti täyteen

2.3.2023 14:29

Kun Kreatorin pitkäaikainen basisti Christian Giesler jätti yhtyeen 25 vuoden uurastuksen jälkeen vuonna 2019, orkesteri tiedotti pian kiinnittäneensä miehen tilalle Frédéric Leclercqin. Tämä bassotaiteilija oli toiminut power metal -jätti Dragonforcessa 13 vuoden ajan ja vielä kiertuejäsenenä muutaman vuoden pidempään, mutta kun tilaisuus työpaikan vaihtoon tuli, Leclercq tarttui tilaisuuteen oikopäätä.

Nyt Leclercq muistelee siirtoaan chileläisen Radio Futuron haastattelussa. Näyttää siltä, että basisti ehti kyllästyä turboahdetun power metalin soittoon pahanpäiväisesti, sillä herra puhuu entisestä yhtyeestään aika happamaan sävyyn.

”En pitänyt siitä suunnasta, mihin Dragonforce oli menossa. En ollut tyytyväinen, eikä olisi ollut mitään mieltä olla tyytymätön ja riidellä muiden kanssa koko ajan. Sitten sain tarjouksen Kreatorista ja ajattelin, että tämä on ihan täydellistä”, Leclercq sanoo.

”Minulla on varmaan suojelusenkeli tai -demoni tai jotain, koska tämä tapahtui juuri siihen aikaan, kun olin, että ok, uusi Dragonforce-levy tulee julki ja lähden kiertueelle ja olen onneton, mutta eipä minulla ole muutakaan ja laskut pitää maksaa. Sitten sain kuitenkin puhelinsoiton Millie Petrozzalta ja olin, että tämähän on mahtavaa. Hyvästi Dragonforce, tervehdys Kreator.”

Suomessa Leclercq vieraili helmikuun lopussa, kun Kreator, Lamb of God ja Municipal Waste esiintyivät Helsingin Jäähallissa. Tuone tapahtuman keikka-arvion voi lukea alla olevasta linkistä.

Lisää luettavaa