Ministryn Suomen-keikka peruuntuu, samoin koko kiertue – aiheuttaa ongelmia myös The 69 Eyesille

14.9.2022 11:01

Viime päivinä on sosiaalisessa mediassa kiertänyt runsaasti huhuja siitä, että Ministryn marras–joulukuulle buukattu Euroopan-kiertue olisi peruttu, ja nyt tämä alkaa siirtyä spekuloinnista varman tiedon puolelle. Al Jourgensenin johtama yhtye ei ole itse hiiskunut muuttuneista suunnitelmista sanaakaan, mutta kiertueeseen kuuluneet keikkapaikat ovat julkaisseet peruutuksista kertovia päivityksiä.

Nyt myös kaavaillun Suomen-keikan ylle voi piirtää henkselit. Ticketmasterin verkkopalvelussa lukee joulukuun alkuun suunnitellun Black Box -keikan kohdalla yksiselitteisesti ”peruttu”. Myös kiertueen lämmittelijäksi kiinnitetty Wednesday 13 julkaisi omalla Facebook-sivullaan päivityksen, jonka mukaan koko rundi on peruuntunut.

Tämä on siksikin harmillinen tieto, että Suomen oman The 69 Eyesin oli määrä toimia rundin toisena lämppärinä. 69 Eyes ei ole kommentoinut tilannetta omissa kanavissaan, mutta lienee perusteltua olettaa, ettei yhtye lähde yksinään Eurooppaa kiertämään. Mutta eipä tämä ole ensimmäinen kiertue, joka tältä syksyltä perutaan, kuten muun muassa Swallow the Sun ja Anthrax voivat vahvistaa. Swallow the Sunin Mikko Kotamäki kertoikin taannoin pitkät pätkät siitä, mitkä asiat bändejä nyt kiusaavat keikkarintamalla.

Lisää luettavaa