Artisti: Nylon Beat

Seksi vie ja comeback tuo – Nylon Beat tekee paluun, nähdään kymmenellä kesäfestarilla

No niin, taas on yksi comeback julkistettu. Ysärivuosien pop-ihme Nylon Beat palaa esiintymislavoille ensi kesänä. Tiedossa on komeat kymmenen festarikeikkaa ympäri Suomea.

Naistenpäivän jatkot – tärkeitä kotimaisia naislaulajia eri vuosikymmeniltä

Hyvää naistenpäivän jälkeistä päivää! Soundi.fi nosti eilen kyseisen päivän kunniaksi videokavalkadin muodossa esiin tärkeitä ulkomaisia naisartisteja eri vuosikymmeniltä. Kotimaisia naislaulajia ei tietenkään sovi unohtaa – nyt vuoro on heidän.

Mitä ihmettä: Jouni Hynynen on mm. Jonna Tervomaan, Sini Sabotagen, Nylon Beatin ja Aikakoneen hittien taustalla?

Jouni ”Rakkauden freelancer” Hynynen saattaa vaikuttaa Suomen popmusiikki-skenessä laaja-alaisemmin kuin me itse asiassa tiesimmekään. Nythän on nimittäin niin, että ”Rock-Suomi Top Secret” kertoo meille miehen lymyilevän lukuisten tunnettujen hittibiisien taustalla.Metallinkatkuisen ehdottomuuden sanansaattajan ystäville saattaa tulla yllätyksenä, että ”Hynynen on jo toistakymmentä vuotta ollut todellinen hittimaakareiden luottomies ja suomalaisen poptuotannon käytetyin demolaulaja”. – Jounin soundihan on sellainen mahtavan…

The Baseballs Nylon Beatin maailman

Maanantaina 22. maaliskuuta odotetun Suomen-kiertueensa käynnistävä The Baseballs julkaisee Strike!-albumistaan uuden version huhtikuun lopulla. Jo yli 85 000 kappaletta eli nelinkertaista platinaa Suomessa myyneen sakslaiskolmikon debyytin uusi versio sisältää muun muassa Nylon Beatin Viimeinen-biisin englanninkeilisen version Last In Line.

Nylon Beat yllätyskeikalle

Vuonna 2003 uransa lopettaneen Nylon Beatin paluu tapahtuu tulevana viikonloppuna Oulun Pesäpallostadionilla ja Tampereen Ratinassa, kun Jonna Kososen ja Erin Anttilan johtama orkesteri kipuaa lauteille Toton lämmittelijänä.