Ensinäyttö: Lasi täyteen! Oliver levytti oman näkemyksensä Jenni Vartiaisen bravuurikappaleesta

16.6.2023 12:16

Toinenkin ensinäyttö tuli perjantaipäivälle! Oliver-orkesteri metsästi seuraavalle albumilleen sopivaa coverbiisiä kokonaisuutta somistamaan, ja yhtyeen fanikunta sai esittää ehdotuksia levytettävästä kappaleesta. Lainalauluksi valikoitui lopulta Jenni Vartiaisen Malja (2007), ja coveriin kuvattiin saman tien musiikkivideokin. Katso tämä teos ylempää!

”Laulujen läpikahlaamisessa oli aikamoinen duuni. Mutta se oli tärkeä ja mielenkiintoinen vaihe. Löytyi kolme hyvää vaihtoehtoa, joista yksi oli selkeästi koko bändin mieleen. Maljassa on sellaista rivien välistä energiaa, joka iskee todella lujaa. Shuffle-rytmiikka on myös meille uusi juttu ja tämä tulee olemaan livenä todella energinen biisi”, Oliverin laulaja-kitaristi Jari Väyliö kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

Malja on laulu, jonka myötä toivotan myös kaikki uudet musiikkimme tutustuvat ihmiset lämpimästi tervetulleeksi Oliver-perheeseen. Malja on laulu kaikille meille elämän risteyksistä kääntyneille. Se on laulu, joka juhlistaa aivan jokaista meistä, jokaista joka on uskaltanut elää”, Väyliö jatkaa.

Oliverin voi nähdä kesän mittaan keikalla seuraavasti:
30.6. Haapavesi, Pub Marjuska
1.7. Oulainen, Tuoppi Pub
7.7. Kaustinen, Ravintola Pelimanni
8.7. Virrat, Baarpuuri
22.7. Ruovesi, Rantaravintola
28.7. Viitasaari, Kaatis
29.7. Keuruu, Keurusselkä Beach Party
18.8. Kajaani, Peevee Bar
19.8. Tyrnävä, Ravintola Ranni
25.8. Kuopio, Sawohouse Garden Live
26.8. Jyväskylä, Harjurokki

Lisää luettavaa