Artisti: Tom Petty & Heartbreakers

Vuonna 1987 Eddie Murphy kuuli Tom Pettyn tuoreen biisin – ja raivostui pahanpäiväisesti

Seuraa hivenen historian siipien havinaa ja kurkistus kauas menneisyyteen, kun Tom Petty oli nousemassa uransa huipulle ja Eddie Murphy paistatteli parrasvaloissa Beverly Hillsin kyttä -elokuvien tähtenä. Murphy ja Petty edustavat näin äkkiseltään ajateltuna aika lailla eri maailmoja, mutta niin vain kävi, että Pettyn single Jammin’ Me sai Murphyn haistattelemaan laulajalle median välityksellä.

Pearl Jam -nokkamies kokosi melkoisen vierailijajoukon tuekseen The Police- ja Neil Young -coverhommiin – katso tästä

Pearl Jamin keulilta tuttu Eddie Vedder on marssittanut lavalle runsain mitoin mitä mielenkiintoisimpia vierailijoita Earthling-kiertueensa varrella. Hiljattain Seattlessa tositoimissa nähtiin esimerkiksi Guns N’ Roses -basisti Duff McKagan ja Vedderin molemmat tyttäret.

Metallibändi päätti äänittää oman näkemyksensä Tom Pettyn ikivihreästä I Won’t Back Downista

Tämmöistäkin tuli maailmaan tässä päivänä muutamana. Yhdysvaltalainen melodisen metallin asiantyntijaryhmä Witherfall julkaisee 22. maaliskuuta Vintage-nimisen ep:n, ja tuotoksella on mukana myös yhtyeen näkemys Tom Pettyn I Won’t Back Down -hitistä. Yläpuolelta voi tarkastaa, millaista jälkeä orkesteri sai sessioissaan aikaiseksi.