Ennakkokuuntelu: Ghosts on TV tarjoilee painavia äänivalleja ja hypnotisoivaa kaihoa

19.3.2020 17:24

Vielä saatiin ennakkokuuntelukin tälle päivälle. Helsinkiläinen Ghosts on TV julkaisee huomenna tuplasinglen, joka enteilee toukokuussa ilmestyvää esikoisalbumia. Tuplasinglen kappaleet Inhibitions ja Looking Forward to Seeing You Again tulevat nyt ennakkokuunteluun Soundin verkkosivuilla, joten tarkasta alapuolelta, mitä melankolian nimeen vannova kokoonpano on saanut aikaiseksi.

Inhibitions ja Looking Forward to Seeing You Again edustavat yhtyeen seesteisempää puolta. Jossain taiderockin, tumman indien ja postrockin välimaastossa majailevat haikeat kappaleet etenevät matkansa aikana yhtyeelle tyypilliseen ’crescendocoreiluun’ tai hiljaiseen laskeumaan”, yhtyeen rumpali Joona Kinnunen kertoo tiedotteessa.

”Bändin olemuksen ydin on löytynyt raskaammasta Godspeed You! Black Emperor- ja Swans -henkisestä maalailusta sekä Radioheadin tai The Nationalin kaltaisesta popimmasta musiikista. Uusi, isompi soundi on otettu keikoilla aika hyvin vastaan.”

Orkesterin oli tarkoitus tehdä kevään aikana kiertuekin, mutta, no, sitten meni tunnetusti Suomen tilanne vähän hankalaksi. Bändin seuraava singlejulkaisu on tulossa huhtikuussa. Ghosts on TV:n löytää Facebookissa täältä.

Lisää luettavaa