Ensinäyttö: Jos kaipaat päivääsi vilpittömän kaunista rakkauslaulua, Tammela 33100 tarjoaa sellaisen

Tässä viime aikoina on alkanut aika vahvasti tuntua siltä, että maailma kaipaisi lisää lämpöä, rakkautta ja kiintymystä. No, onneksi on olemassa yhtye nimeltä Tammela 33100, jonka ensi-iltaan tulevasta Iankaikkisesti-lyriikkavideosta löytää näitä kaikkia. Katso video yläpuolelta.

Videon idea on yksinkertainen ja näppärä: teos on koostettu yhtyeen laulajien Jaani ja Annaleena Haapasalon kotivideoista. Pariskunta on ollut naimisissa jo yli 10 vuotta, ja videomateriaalia on kertynyt jo lähes 14 vuoden ajalta.

Iankaikkisesti on kuin pitkän parisuhteen monissa liemissä marinoitunut häävalssi. Rakkauslaulut tuppaavat usein olemaan hieman mustavalkoisia – joko ne ylistävät tuoretta rakkautta tai rypevät surussa ja katkeruudessa. Tässä biisissä hain tekstiin mielenkiintoa vastakohtien kautta. Iankaikkisesti on melankolinen mutta myös toiveikas, herkkä ja hauras mutta myös voimaannuttava biisi”, kappaleen säveltäjä ja sanoittaja Jaani Haapasalo kertoo tiedotteessa.

”Ensimmäiset videopätkät ovat Jaanin ylioppilasjuhlinnasta vuodelta 2007 ja viimeisimmät Lapin-vaellukselta viime syksyltä. Halusimme videolle nostaa hetkiä yhteiseltä matkaltamme ja tällä tavalla tukea tuota iholle tulevaa kappaletta”, videon tekijä Annaleena Haapasalo lisää.

Tammela 33100 pitää majaa Facebookissa täällä. Iankaikkisesti pohjustaa 26. helmikuuta julkaistavaa albumia Muistan vain astuneeni sumuun.