Ensinäyttö: Minja ”M” Koski sai singleensä innoitusta Shakespearen pirullisimmasta näytelmästä

https://youtu.be/2qYLvLhSOBw

Minja Koski alias M julkaisi toisen albuminsa Näytän missä asun 22. helmikuuta. Nyt loppuvuodesta M pysyttelee aktiivisena uudella singlellä, johon tehty musiikkivideo saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla. Katso Anne Neville ja auringonpimennys -video yläpuolelta.

”Sain inspiraation kappaleeseen William Shakespearin Rikhard III -näytelmästä. Martti Vihtori Heikkisen synnyinseudullani Kuhmossa kuvaamat metsien kuninkaat sopivat täydellisesti biisin tunnelmaan. Lopun materiaalin kuvasimme tuottajani Miikka Ahlmanin kanssa nykyisessä kotikaupungissani”, M selostaa kappaleen ja videon taustoja sähköpostitse.

Se onkin julma näytelmä tuo Rikhard III: juonittelua, murhia ja valtapelejä riittää enemmän kuin Game of Thronesissa pahimmillaan. Kappaleen nimihenkilö Anne Neville on tarinassa ylhäinen nainen, jonka isän ja aviomiehen Gloucesterin herttua Rikhard on surmannut ”ruusujen sodassa”, mutta jonka Rikhard onnistuu silti viettelemään – vain hylätäkseen tämän myöhemmin, kun Anne on ”täyttänyt tarkoituksensa”.

M:n kotisivut löytyvät täältä, ja Facebookissa artisti pitää majaa tässä osoitteessa. M:n voi nähdä seuraavan kerran keikalla 13.12. Lahden Finlandia-klubilla ja 21.12. Tampereen Telakalla.