Gene Simmons laukoo harvinaisen tylyä tekstiä rokottamattomista, kutsuu heitä ”vihollisiksi”

12.11.2021 09:11

Gene Simmonsin jouluinen videohaastattelu kääntyi hivenen vähemmän jouluisemmaksi, kun Kiss-basistilta kysyttiin covid-19-teknistä asiaa. Simmons vieraili Talkshoplive-verkkopalvelun haastateltavana promotoimassa Kissin Destroyer-levyn juhlajulkaisua, mutta haastattelu kääntyi lopulta vakavampiin aiheisiin. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

Covid tuli puheeksi, kun Simmonsilta kysyttiin Kissin nimikkoristeilystä, jossa osanottajilta vaadittiin todistusta koronarokotuksesta. Simmons innostui kampanjoimaan rokotteiden puolesta huomattavan vahvoin sanankääntein.

”Ei sinulla ole lupaa kävellä punaisia päin. Viranomaisilla on oikeus sanoa sinulle, milloin sinun tulee pysähtyä. Sinun täytyy myös käyttää turvavyötä. Sinua voidaan kieltää polttamasta tupakkaa rakennuksen sisällä. Eikä tämä johdu siitä, että sinulta haluttaisiin viedä pois oikeutesi, vaan siksi, että me muut inhoamme tupakansavuasi”, Simmons sanoo.

”En halua haistella savuasi enkä saada tautiasi. En halua vaarantaa elämääni vain siksi, että sinä haluat kävellä punaisia päin.”

Simmons kutsuu muista välittämätöntä omien oikeuksien perään huutelua ”harhaiseksi” ja ”pahuudeksi”. Hän innostuu jopa sanomaan, että tällaiset ihmiset pitäisi tuoda esiin, jotta kaikki näkisivät, keitä he ovat.

”Tunnistat oikeat ystäväsi siitä, että miten paljon he välittävät sinusta. Tämä koskee myös covidia. Ja jos olet valmis kulkemaan meidän muiden seassa rokottamattomana, olet vihollisemme.”

Viholliskuvien maalailu nyt kenties ei ole paras mahdollinen keino edistää mitään asiaa, oli tällaisesta ”minun oikeuteni ensin” -ajattelusta mitä mieltä hyvänsä. Kommenttiketjujen perusteella vastapuoli onkin tarttunut ilomielin Simmonsin puheisiin, ja näin vastakkainasettelu on jälleen syventynyt hivenen lisää. No, virus ei meidän ihmisten riidoista välitä tuon taivaallista, kunhan leviää vaan aina tilaisuuden tullen.

Lisää luettavaa