Hullu kukko nokkii meitä kuin jyviä – Pekko Käpin uusi video on aidosti pelottavaa nähtävää

20.3.2019 13:13

Pekko Käppi & K.H.H.L julkaisee uuden Väärä laulu -albumin 29. maaliskuuta. Levyä promotoidaan nyt Hullu kukko -kappaleeseen tehdyllä videolla, ja nyt onkin kasaan saatu sellainen kuvaelma, ettei tätä ihan perheen pienimmille tohdi näyttää. Painajaismaisia visioita on ohjaaja Anna-Mari Nousiaisen mielessä käynyt teosta tehdessä. Katso yläpuolelta.

Armoitettu jouhikkotaiteilija Käppi kertoo tulevan levyn taustoista tarkemmin Svart Recordsin verkkosivuilla. ”Ei ole syytä pelätä ihmisiä, sanoja tai virtuaalista vihaa. Alkupedot ovat menneet. Meitä ei uhkaa kuin itsemme luomat ja vaalimat pedot. Jokaisessa meissä asuu hullu kukko, kana tai teollinen broileri tai hullu joku. Vesi nousee ja suuri myrsky pyyhkii meidät vääjämättä, mutta ei ole syytä paniikkiin. Käykäämme reippain mielin kohti loppuvaa maailmaa tai sen alkua”, Käppi kertaa ajatuksiaan.

Pekko Käppi & K.H.H.L:n kiertue alkaa 29.3. Helsingin Nosturista, ja levynjulkkareita vietetään 30.3. Tampereen TTT-Klubilla. Bändin koko keikkalistan voi tarkastaa esimerkiksi yhtyeen Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa