Ikinä on nyt täysin paljaana – esittelyssä djent-balladiksi sävelletty eeppinen rakkaustarina

29.10.2019 11:40

Sakara Recordsin artistikatalogiin kuuluva Ikinä julkaisee perjantaina uuden albumin. Ennakkoon tuotokselta esitellään Paljaana-singleen tehty musiikkivideo, joka saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla. Katso Kristian Setälän ohjaama video yläpuolelta.

Paljaana on eeppisyyttä tavoitteleva rakkauslaulu, jota yhtye itse kuvailee djent-balladiksi. Sellaisia ei maailmassa kovin monta taida ollakaan. Biisin musiikkivideo on kuvattu Helsingissä Hietaniemen rannalla.

“Idea oli näyttää meitä vähän kasuaalimmassa muodossa, aidosti sellaisina kuin me ollaan. Biisikin kertoo kaikkien puolien paljastamisesta ihmiselle, jonka kanssa on valittu kulkea tietä yhdessä”, laulaja Tuuli Paju kuvailee kappaletta tiedotteessa.

Paljaana-biisin eka demo tuli Samulin ja Santerin herkästä iltasessiosta työnimellä Tussuract, eli Tesseractia on kuunneltu. Se on myös yksi minun lempibändeistäni, siksi tämä sytytti heti ja tekstiaihio parisuhteeseen sitoutumisesta syntyi helposti. Alkuperäiseen lauludemoon vaatekaapissa äänittämäni huutoraidat pääsivät myös mukaan lopulliselle biisille. Ihan ekasta Samulin kitaramaisemasta piti kuulemma tulla levylle interlude, onneksi tuli koko biisi!” Katariina Sorsa jatkaa.

Ikinä kertoo suunnitelmistaan Facebookissa täällä. Yhtyeen voi nähdä keikalla 1.11. Tampereen Jack the Roosterissa, 2.11. Seinäjoen Rytmikorjaamolla, 8.11. Helsingin On the Rocksissa ja 9.11. Hämeenlinnan Aulanko-areenalla.

Lisää luettavaa