”Kitarakin se siellä tällä kertaa kilisee…” – Lauantailekana Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?: Sheep

Kouvolalaisten odotettu kakkoskokopitkä on saanut julkaisupäivän.
4.11.2017 14:52

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Kouvolasta kansainvälisille areenoille (muun muassa Tanskan Roskilde Festival, Saksan Reeperbahn Festival, brittiläinen The Great Escape) ampaissut garagepop-trio Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS? julkaisee Jazzbelle 1984/1988 -nimisen kakkospitkäsoittonsa 19.1.

Kesällä saimme jo uimahousu-mallisen ensimaistiaisen tulevasta, ja tänään on luvassa lisää nyt kuultaviin viskatun Sheep-kappaleen muodossa. Yhtyeen biisintekijä, ”Casio-velho” Ekku Lintunen taustoittaa:

Sheep edustaa orkesterimme popimpaa kaistaa. Toki tutut räminät ovat yhä läsnä, ja kyllä, kitarakin se siellä tällä kertaa kilisee. Biisi on alkujaan demotettu jo nelisen vuotta sitten. Jotenkin se vain jäi hyllylle pölyttymään, eikä kyseistä viisua edes harkittu debyytille. Mutta, mutta, tässä tätä nyt olisi. Yritys ovinafobiani lieventämiseksi.

Lauantaileka  Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?: Sheep

Huom: Spotifyssa kuunneltavissa myös kappaleen reilut puolet lyhempi radio edit.

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? on:

Susanna Stemma-Sihvola (laulu ja basso)
Ekku Lintunen (koskettimet)
Janne Petteri-Pitkälä (rummut)

Nimihirviöorkesterin esikoisalbumi, sivuillamme huolella hypetetty Teenage Sweetheart näki päivänvalon vuonna 2015. Syksyn 2017 aikana Jazzbelle 1984/1988 -kiekon avaussinkku Magic Swimming Pants on muun muassa yltänyt brittiläisen Amazing Radio -nettiradion top 40 listan sijalle kahdeksan. Lisäksi Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS:n musiikkia on kuultu saarivaltion BBC Radio 1- ja BBC 6 Music -radiokanavien taajuuksilla.

Kappaleuutuuksista kaikkivoipaisimmat löydät viikoittain päivittyvältä Parasta juuri nyt -soittariltamme:

Kaikki menneisyyden Lauantailekat puolestaan bongaat täältä.

Lisää luettavaa