Nuoret ja raikkaat: Sleeping In Seattle

Hyvä paha turvan tuntu.
17.5.2017 20:15

Nuoria, raikkaita ja rakastuttavia. Sellaisia artisteja ja yhtyeitä maassamme on monia, etkä ehkä ole koskaan kuullutkaan heistä. Vielä.

Helsinkikäis-turkulais-rovaniemeläinen Sleeping In Seattle on nimensä mukaisesti rockbändi, jonka on imenyt musiikkiinsa vaikutteita sekä 90-luvun yhdysvaltalaisesta vaihtoehtoväännöstä että 80-lukulaisesta brittipopista.

”Tulevaisuudessa suunnitelmissa on tehdä paljon hyvää musaa ja keikkoja sekä menestyä kansainvälisesti.”

Ollaan kaikki kotoisin Oulusta, mutta tällä hetkellä toimimme Helsingistä käsin, laulaja Miska Kuusela pohjustaa ja jatkaa:

Biisit sävelletään triolla minä, Mikko (Kanniala, kitara ja koskettimet), Juuso (Toppari, basso). Mä sanoitan ja koko bändillä sovitetaan.

Sleeping In Seattlen viime perjantaina julkaistu esikoispitkäsoitto kantaa nimeä Another Morning In Your Divine Light.

Oltiin studioon mennessä yllättäen ilman rumpalia, joten kutsuttiin hätiin The Scenesistä tuttu Olli Vimpari. Ollin kannutusta kuullaan levyn kaikilla biiseillä. Juuso Ahlroosista tuli vakituinen rumpalimme kun sitten päätettiin siirtää toimintamme Oulusta Helsinkiin. Juusoa tullaan jatkossa kuulemaan keikoilla ja äänitteillä, vokalisti Kuusela kertoo.

Nuorissa ja raikkaissa Sleeping In Seattle esiteellään tuoreen kiekkonsa vitostaita Show Me Your Sunin saattelemana. Miska Kuusela kuvailee kappaletta seuraavasti:

Show Me Your Sun on albumilla irtiotto muista biiseistä, välttämätön hengähdystauko levyn puolessa välissä. Biisi käsittelee harhaanjohtavaa ja valheellista turvallisuuden tunnetta, jollaista joissain ihmissuhteissa voi esiintyä, tästä tunteesta aiheutuneesta horroksesta heräämistä sekä tämän heräämisen aikaansaamaa pelkoa.

Nuoret ja raikkaat – Sleeping In Seattle: Show Me Your Sun

Kuusela summaa kunnianhimoisen orkesterinsa tulevaisuuden suunnitelmat selkeästi:

Tulevaisuudessa suunnitelmissa on tehdä paljon hyvää musaa ja keikkoja sekä menestyä kansainvälisesti. Keikkoja hommataan parhaillaan aktiivisesti  ne on toivottavasti mahdollisimman pian ja niitä on toivottavasti mahdollisimman paljon! Keikkamyyjät ja ohjelmatoimistot: ottakaa yhteyttä!

Sleeping In Seattle on:

Miska Kuusela (laulu)
Timo Jurvelin (kitara)
Mikko Kanniala (kitara ja koskettimet)
Juuso Toppari (basso)
Juuso Ahlroos (rummut)

Koko Another Morning In Your Divine Light -debyytin voit ottaa haltuun tästä:

Jokaiseen Nuoret ja raikkaat -sarjassa esiteltyyn artistiin ja yhtyeeseen pääset tutustumaan täällä.

Jos tiedät, kuka artisti tai mikä bändi olisi sekä nuori että sopivalla tavalla raikas, vinkkaa ihmeessä asiasta meille:

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Ja kuuntele sekä seuraa myös vuoden 2017 Nuoret ja raikkaat -soittariamme:

Lisää luettavaa