Taisteluun kurjuutta vastaan! Ensinäytössä Michael Monroen uusi, toivon ja tahdonvoiman nimeen vannova video

Uutisoimme muutama päivä sitten, että Michael Monroe aikoo julkaista uuden hyväntekeväisyyssinglen tällä viikolla. Monroe haluaa tukea kappaleella ystävänsä Pekka Hyysalon Fightback-yhdistystä, joka haluaa auttaa vaikeasta päävammasta kärsiviä sekä ylipäätään levittää periksiantamattomuuden ja toivon sanomaa. Hyysalo on entinen freelaskija, joka loukkaantui vakavasti onnettomuudessa vuonna 2010.

Ja tässä se nyt on: Fight Back Blues! Monroen, Sami Yaffan ja Jussi Vuolan esittämän singlen video saa juuri nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla, joten katso eepos yläpuolelta. Räväkästihän tämä esitys kulkee, kuten tällä kokoopanolla sopii odottaa. Pois tieltä, marraskuinen pimeys & ankeus!

”Tutustuin Pekkaan monta vuotta sitten yhteisen hyväntekeväisyysprojektin yhteydessä, ja olemme siitä asti olleet hyviä ystäviä. Ihailen Pekan selviytymistarinaa ja loistavaa elämänasennetta. Hän on traagisen onnettomuutensa aiheuttaman aivovamman ja neliraajahalvauksen jälkeen taistellut takaisin elämään ja pystyy kuin ihmeen kautta nykyään puhumaan ja kävelemään. Enkä ole pitkän ystävyytemme aikana kertaakaan kuullut hänen valittavan yhdestäkään asiasta! Pekka on antanut monille niin paljon, että halusin antaa hänelle vähän takaisin ja kirjoitin Pekan iskulauseen inspiroimana tämän Fight Back Blues -biisin”, Monroe kertoo kappaleesta tiedotteessa.

”Minulla on ollut jo vuosia mottonani ’fight back’, olen halunnut kehottaa kaikkia taistelemaan masennusta ja vastoinkäymisiä vastaan mahdollisimman vahvoin ja iloisin mielin. Olinkin todella otettu, kun kuulin Monroen säveltämän ja sanoittaman biisin ensimmäistä kertaa. Tämä tapahtui tänä vuonna ennen vuotuisen Fightback Runin alkua Turussa, kun Monroe esitti biisin turkulaispuistossa vain akustisen kitaran ja huuliharpun säestämänä”, Pekka Hyysalo jatkaa.