Viimeistä viedään: vuoden viimeinen Olohuoneklubi juhlitaan ensi viikolla, voita liput keikalle!

Olavi Uusivirta Olohuone-klubilla 28.9.
Pietari Purovaara

Yhdet vielä ja sitten lasku, lauloi Irwin Goodman aikanaan. Olohuoneklubi on tarjonnut tänä(kin) syksynä Helsingin Gloriassa kotoisia keikkoja isoilta(kin) artisteilta, ja klubiaikataulussa on vielä yksi ilta jäljellä. Sitä seuraavasta klubista ei olekaan mitään tietoa, joten mikäli tämä keikkakonsepti on vielä tuntematon, suuntaa 14.12. Gloriaan!

Viimeisen klubin esiintyjiä ovat Color Dolor, Cats of Transnistria ja Mikko Joensuu, joka jo yksinään olisi riittävä syy lähteä paikalle. Joensuun Amen 1 -albumi nimettiin juuri Soundin kriitikoiden vuosiäänestyksessä vuoden kotimaiseksi albumiksi, ja Amen 2 ylsi saman listan sijalle 15. Komeita levyjä molemmat!

Lisäksi paikalla on tuttuun tapaan vielä yllätysesiintyjä, joka tällä kertaa on ennakkotietojen mukaan kotoisin Islannista. Edellisiä ylläriesiintyjiä ovat olleet muun muassa Samuli Putro ja Olavi Uusivirta.

Arvomme viimeiselle klubille kaksi lippua salin parhaille sohvapaikoille ja lisäksi kaksi peruslippua. Osallistu arvontaan lisäämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Lykkyä pyttyyn!

Olohuoneklubi-skaba (joulukuu)